22142
Book
In basket
1. Jakość żywności i czynniki ją kształtujące; 2. Ustawodawstwo żywnościowe dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego i systemów jego zapewnienia; 3. Charakterystyka wybranych systemów i zasad zarządzana związanych z jakością; 4. Wprowadzenie do integracji systemów zarządzana jakością w produkcji żywności; 5. Integracja systemów zarządzania jakością w przedsiębiorstwie; 6. Integracja systemów zarządzania, dotycząca jakości, środowiska i bhp; 7. Integracja systemów zarządzania - zalety i rozwiązania; 8. Praktyka zarządzana bezpieczeństwa zdrowotnym w produkcji żywności przez system HACCP9. Integracja systemów zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym i jakością żywności w łańcuchu żywnościowym; 10. Integracja systemu HACCP i systemu według normy PN-EN ISO serii 9000:2001 131; 11. Zarządzanie bezpieczeństwem pracy w przemyśle spożywczym; 12. Informatyzacja systemu zarządzana jakością; 13. Możliwości wykorzystania oprogramowania komputerowego w systemowym zarządzaniu jakością.
Availability:
Łapsze Niżne
There are copies available to loan: sygn. 66 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again